Loader
Leer ons kennen

Over Willemsen Weijs

Willemsen Weijs is een Gendts bedrijf met Lentse wortels en met een familie historie van meer dan 75 jaar. De leiding van het bedrijf is in handen van René Willemsen en Sietske Weijs, neef en nicht van elkaar. In verschillende fases hebben wij het bedrijf opgebouwd tot zijn huidige omvang van 1 ha glas en 1 ha containerveld. Onze teelten zijn Flapjack (Kalanchoë thyrsiflora), Pinpalm (Pachypodium lameri), Pantoffelplant (Calceolaria) en Echeveria.

Elke fase van de opkweek wordt door ons zelf gedaan: van zaaien en stekken tot oogsten. Dit past in ons streven naar optimale kwaliteit. Ook zijn we hierdoor flexibel in het productieproces, waardoor we in kunnen spelen op wensen van onze klanten. Willemsen Weijs kweekt planten met oog voor plant, mens, kwaliteit en milieu. Wij werken in een enthousiaste en informele sfeer, waarbij contact met de klant belangrijk voor ons is. Jouw wensen staan voorop, waarbij wij onze kennis en kunde willen inzetten om daaraan te voldoen.

Willemsen Weijs is een MPS-GAP, GRASP en GGN gecertificeerd bedrijf.

Bekijk ons actuele assortiment op:
Maak kennis met

De oprichters

René Willemsen

René Willemsen

"Ik haal graag het beste naar boven!"

René Willemsen is de creatieve tak van Willemsen-Weijs en dat zie je terug in z'n manier van werken. Hij is direct, praktisch en altijd meedenkend. Is er een probleem? Dan gaat René doelgericht op zoek naar een oplossing. En dan altijd met een flinke dosis humor.

Sietske Weijs

Sietske Weijs

''We doen wat we graag willen doen"

Sietske Weijs is een echte doener, een harde werker. Wel eentje die daarbij graag haar hoofd gebruikt. Doortastend en altijd met een lach runt ze samen met René hun bedrijf Willemsen Weijs. Eerlijkheid staat voor Sietske daarbij hoog in het vaandel.

Over...

Ons team

Alleen zijn is ook maar alleen, daarom werken wij met een heel gezellig team bij Willemsen Weijs! Met ongeveer 30 parttime collega's verzetten we bergen werk. Ons team is een hechte groep mensen die met veel inzet en motivatie ons bedrijf maken tot wat het nu is. Het allerleukste? Ons team varieert in leeftijd tussen 14 en 65 jaar, waardoor we een divers team hebben met allemaal een positieve en actieve werkhouding en een hart voor de zaak. Bij Willemsen Weijs hechten we veel waarde aan een goede band met onze collega's, een positieve werksfeer en de inbreng van iedereen. René en Sietske zijn trots op de prettige sfeer binnen onze kwekerij, want samen kweken wij meer.

2

Hectare overdekte teelt

4

Verschillende teelten

30

Enthousiaste medewerkers
Wij denken graag met je mee!

Neem contact op