Loader
Leer ons kennen

Over Willemsen Weijs

Willemsen Weijs is een Gendts bedrijf met Lentse wortels en met een familie historie van meer dan 75 jaar. De leiding van het bedrijf is in handen van René Willemsen en Sietske Weijs, neef en nicht van elkaar. In verschillende fases hebben wij het bedrijf opgebouwd tot zijn huidige omvang van 1 ha glas en 1 ha containerveld. Onze teelten zijn Flapjack (Kalanchoë thyrsiflora), Pinpalm (Pachypodium lameri), Pantoffelplant (Calceolaria) en Echeveria.

Elke fase van de opkweek wordt door ons zelf gedaan: van zaaien en stekken tot oogsten. Dit past in ons streven naar optimale kwaliteit. Ook zijn we hierdoor flexibel in het productieproces, waardoor we in kunnen spelen op wensen van onze klanten. Willemsen Weijs kweekt planten met oog voor plant, mens, kwaliteit en milieu. Wij werken in een enthousiaste en informele sfeer, waarbij contact met de klant belangrijk voor ons is. Jouw wensen staan voorop, waarbij wij onze kennis en kunde willen inzetten om daaraan te voldoen.

Willemsen Weijs is een MPS-GAP en GRASP gecertificeerd bedrijf.

Bekijk ons actuele assortiment op:
Maak kennis met

De oprichters

René Willemsen

René Willemsen

"Ik haal graag het beste naar boven!"

René Willemsen is de creatieve tak van Willemsen-Weijs en dat zie je terug in z'n manier van werken. Hij is direct, praktisch en altijd meedenkend. Is er een probleem? Dan gaat René doelgericht op zoek naar een oplossing. En dan altijd met een flinke dosis humor.

Sietske Weijs

Sietske Weijs

''We doen wat we graag willen doen"

Sietske Weijs is een echte doener, een harde werker. Wel eentje die daarbij graag haar hoofd gebruikt. Doortastend en altijd met een lach runt ze samen met René hun bedrijf Willemsen Weijs. Eerlijkheid staat voor Sietske daarbij hoog in het vaandel.

Maak kennis met

Het team

"Samen kweken wij meer"
Dat geldt uiteraard voor de planten die Willemsen Weijs met veel liefde en zorg laat groeien. Het geldt zeker ook voor de ongeveer 30 parttime medewerkers. Een hechte groep mensen die met veel inzet en motivatie Willemsen Weijs mede maken tot het bedrijf dat het nu is. Een vast team met hart voor de zaak.

Willemsen Weijs hecht veel waarde aan een goede band met zijn medewerkers, aan een positieve en actieve werkhouding, aan inbreng van de medewerkers en aan een goede onderlinge werksfeer. René en Sietske zijn dan ook trots op de prettige sfeer die je proeft als je de kwekerij binnenkomt. Want, zo zeggen zij: "Samen kweken wij meer"

2

Hectare overdekte teelt

4

Verschillende teelten

30

Enthousiaste medewerkers
Wij denken graag met je mee!

Neem contact op